Åsa Kalmerén väljer att sluta som ordförande i IFK Eskilstuna!

IFK-Topbild-768x292

Åsa Kalmerén väljer att avgå som ordförande i IFK Eskilstuna. Hon har fått ett nytt arbete som försäljningsansvarig hos Eskilstuna United DFF och anser inte att det går att kombinera dessa två roller. Den nya anställningen börjar den 15 oktober och Åsa avslutar omedelbart sin ordföranderoll inom IFK Eskilstuna.

I augusti 2019 tillträdde Åsa som den första kvinnliga ordföranden i IFK Eskilstunas då 122:åriga historia. Med stort engagemang och kunnighet har hon lett IFK genom de besvärliga Covid-19 åren.

Åsa säger så här om tiden i IFK Eskilstuna:
-Att vara ordförande i en ideell förening är absolut inget enmansjobb. Det är genom att jobba tillsammans man får saker och ting gjorda. Blickar jag tillbaka på mina 3 ordförandeår finns det mycket man kan säga. Min tid i IFK Eskilstuna har varit väldigt bra och jag har fått möjligheten att jobba med fantastiska människor. Jag har från första stunden känt mig oerhört välkommen i klubben och kommer att sakna er ALLA. Jag kommer länge att bära med mig mitt blåa hjärta för föreningen och kommer naturligtvis att följa IFK Eskilstuna vidare i denna säsong och alla kommande. Önskar IFK Eskilstuna all lycka i framtiden och ser med spänd väntan vart ni är på väg i fotbollsvärlden.
Tack än en gång för denna tid som ordförande i IFK Eskilstuna!

IFK Eskilstunas Styrelse tackar Åsa för tiden som ordförande och önskar henne ett stort lycka till i sitt kommande arbete!
Ny ordförande fram till nästa årsmöte i mars 2022 blir nu vice ordförande Roger Jansson.