Ayoub Abassi klar för IFK!

Ayoub

Vi säger välkommen tillbaka i IFK till den tekniske offensiva mittfältaren Ayoub Abassi, 24.
Ayoub kommer senast från Eskilstuna City FK, och han representerar även AFC Futsal och det svenska futsallandslaget. 


IFK Eskilstunas tränare Andreas Fröjdfeldt & Stefan Ilic om rekryteringen:

-Ayoub är en skicklig spelare som är duktig på att luckra upp motståndare samt skapa ett övertag genom att ta sig förbi sin motståndare. I vårt lag hoppas vi att han ska kunna bidra med en del poäng samt ta ytterligare steg i utvecklingen.

Vi ställde 3 frågor till Ayoub:

1. Beskriv din fotbollskarriär hittills?

-Jag har spelat i flera lokala klubbar, jag känner att jag kan spela högre upp men har aldrig riktigt fått chansen. Jag hoppas få chansen i IFK.

2. Beskriv dig själv som fotbollsspelare?

-Jag är en spelare som gillar att ha bollen och har mina styrkor i teknik och passningsspel. Jag gillar att sätta mina lagkamrater i bra lägen. Jag hoppas kunna bidra med många poäng framåt.

3. Dina förväntningar på kommande säsong?

-Jag tror och hoppas att vi kan göra ett riktigt bra säsong även om det blir en enkelserie. Laget är bra och det finns konkurrens på alla positioner vilket gör att vi alltid kommer att ha ett bra lag på planen.

Vi hälsar Ayoub varmt välkommen till IFK och önskar honom ett stort lycka till under 2020!