Bakos förlänger med IFK!

DSC_4054

Den centrala mittfältare Salem Bakos, 20, förlänger sitt avtal med IFK över säsongen 2024!

Säsongen 2021 flyttades den då 16åriga mittfältaren Salem Bakos upp till IFK:s seniorlag. Året efter skrev han ett 2-årsavtal med klubben, ett avtal som nu alltså förlängs ytterligare ett år.
Alla inom klubben vet vilken potential Salem har och som vi kunnat se vid flertalet tillfällen under åren. Tråkigt nog åkte Salem på en långtidsskada i början av 2022 och kom tillbaka på plan igen under förra säsongen. Nu hoppas vi få se en revanschsugen Salem ta nästa steg!

Tränarna Kent Andersson & Jesper Strid säger så här om Salem:
– Salem är en hårt jobbande central spelare som väljer att stanna kvar i IFK vilket vi tackar för. Salem kom tillbaka från långtidsskada under förra året och sitter på en stor potential och som vi hoppas kunna dra stor nytta av i år.

Vi ställde även några frågor till Salem:

Du kom tillbaka efter en längre tids skadefrånvaro förra säsongen, hur känns kroppen idag och hur har första matcherna varit?
– Det är en tråkig skada, men kroppen känns bra och redo. Det är fortfarande ganska tidigt, men i matcherna hittills i år finns det  mycket som är positivt och man kan se resultat av det som vi har jobbat med på träning.

Vad är din egna målsättning med den kommande säsongen?
– Att fortsätta utvecklas och ta steg framåt. Hjälpa laget på planen med mina styrkor. Prestera så bra som möjligt varje match.

Seriepremiär den 1/4, vad tror du om årets division 2 och om IFK:s chanser i år?
– Vi har tränat på hårt de här veckorna och lär känna varandra mer och mer på planen. Truppen är nog inte helt satt än men jag har en positiv känsla kring hur vi kommer att prestera i serien denna säsong.

Vi tackar Salem för dom orden och önskar han all lycka under säsongen!

 

(Foto av: Tommy LS)