Bottennapp mot Huddinge!

DSC_9222

Det blev inga poäng under onsdagskvällen för IFK när man gästade Huddinge IF på bortaplan.
Resultatet skrevs till 6-2 (2-1) för hemmalaget och IFK:s mål gjordes av Mohammed Wahap och Emil Fritzell.

Efter att man gjort en riktig fin insats senast i hemmamatchen mot Karlslunds IF åkte man nu istället på det motsatta när man gästade Huddinge IF på onsdagskvällen. IFK har under våren haft stora problem att ta poäng på bortaplan, något man måste slipa på inför höststarten. IFK öppnade dock matchen väldigt bra mot Huddinge och man hade inom loppet av 8 minuter bränt 2 frilägen och haft ett skott i stolpen, men de gulsvarta var effektiva och satte dit ledningsmålet i den 16:e minuten. Blåtopparna skulle sen kvittera i matchens 26:e minut efter kalabalik vid en hörna som tillslut Mohammed Wahap trycker dit. Det är sedan hemmalagets match och dom lyckas även ta ledningen i den 34:e minuten efter ett inlägg som nickas i mål.

I den andra halvleken har IFK ett nytt friläge vid ställning 2-1, men som tyvärr inte förvaltades denna gång heller. Istället utökar hemmalaget sin ledning till 3-1 i den 63:e minuten. Därefter blir det nattsvart för Blåtopparna då hemmalaget drar ifrån till hela 5-1 innan Emil Fritzell reducerar i den 90:e minuten. Huddinge skulle dock få dit en boll till innan domaren blåste av matchen.

Nu läker vi våra sår och blickar framåt. Kan man bara få till det fina spelet man haft under de senaste hemmamatcherna även på bortaplan så hoppas vi på en rolig höst!

 

(Foto av: Tommy LS)