Carl Wärme skriver 2 årigt avtal med IFK!

DSCN0642-768x576
Det är med stor glädje vi kan meddela att 16årige mittbacken Carl Wärme under förmiddagen på nyårsafton har skrivit på ett 2årigt avtal med IFK. Den långe och snabbe mittbacken har fått ett stort genombrott i år och det ska bli spännande att följa honom i fortsättningen.

Tränare Andreas Fröjdfeldt säger så här om Carl:

-Carls utveckling från sommaren 2019 fram till idag har varit extremt brant och trots sina 16 år är han redan en väldigt viktig spelare för oss. 16åriga mittbackar som är 1.96 långa och dessutom har spets i sin snabbhet är sällsynta. Utöver sina fysiska egenskaper har Carl fina tekniska färdigheter och är en mycket uppskattad lagkamrat. Redan tidigt efter ett par matcher i DM i somras såg vi var detta var på väg och inledde diskussioner med Carls familj samt hans agent Abgar Barsom och vi har under hösten och senaste veckorna efter sunda diskussioner enats om detta avtal.

Vi passade på att ställa några frågor till Carl:

 1. Moderförening?
  – Eskilstuna Södra FF.
 2. Beskriv dig själv som fotbollsspelare?
  – En fysisk spelare som är bra med boll.
 3. Varför blev det en fortsättning i IFK?
  – Ett självklart val, trivs med laget på plan och utanför plan. Känner också att utvecklingsmiljön i IFK har varit bra och vill fortsätta min utveckling här.
 4. Vad tror och hoppas du på inför division 2 säsongen 2021?
  – Att sluta på övre halvan av serien och sköna bussresor.
 5. Vilket är favoritlaget?
  – Birmingham FC.

Vi tackar Carl för intervjun och önskar han all lycka under 2021!