Carl Wärme uppflyttad till seniorlaget!

carl-wärme-2-768x512

16-årige Carl Wärme flyttas permanent upp till IFK:s seniorlag. Den tuffa mittbacken är den andra spelaren från IFK:s duktiga U-16 lag som i år flyttas upp. Sedan tidigare finns även Joel Hedström i seniortruppen.

IFK Eskilstunas tränare Andreas Fröjdfeldt & Stefan Ilic om uppflyttningen av Carl:

-Carl är en ung lovande mittback som vi hoppas mycket på. Han tar steg framåt hela tiden och gjorde en bra insats i förra veckans träningsmatch mot Enköping. Carl är den andra spelaren vi flyttar upp från U16 och det är ytterligare spelare därifrån som snart står på tur.

Vi passade på att ställa 3 frågor till Carl:

1. Dina tankar kring uppflyttningen?
-Det är väldigt roligt att bli uppflyttad. Det är en väldigt bra miljö att utvecklas i och växa som person och spelare. Det är också kul att känna på herrfotbollen tidigt.

2. Beskriv dig själv som fotbollsspelare?
-Jag skulle beskriva mig som en stor och fysisk spelare, trots min längd (195cm) så har jag bra fötter och är snabb. Jag är också en vinnarskalle och gör mitt bästa hela tiden.

3. Dina förväntningar på kommande säsong?
-Jag hoppas att vi i laget presterar och tar så många poäng vi kan. Hoppas också på lite speltid.

Vi säger stort grattis till Carl och önskar honom ett stort lycka till under 2020!

Carl Wärme