Djurgårdsfostrade C-J hälsas välkommen till IFK

8759t8358738-768x376

Vi ställde tre frågor till Carl-Johan Ågren som nyligen blivit spelklar för IFK:

Din fotbollsbakgrund?
– Jag startade som ung grabb i Djurgårdens IF och var där till att jag lämnade U19 och därifrån flyttade jag till Nyköpings BIS för spel i division 1. Efter BIS blev det ett år i Eskilstuna City och därefter flyttade jag hem till Stockholm för spel i Akropolis. 2018 tillhörde jag Sollentuna FF men har under våren 2019 inte tillhört någon klubb.

Beskriv dig själv som spelare.
– Jag är en bolltrygg innermittfältare med bra spelförståelse och teknik.  Gillar att vara med i speluppbyggnaden.

Förväntningar på hösten?
– Att ha roligt och hjälpa laget upp i division 2.

 

Andreas Fröjdfeldts tankar om Carl-Johan:
– ”C-J” är en sittande mittfältare som är skicklig på att hålla i bollen och styra tempot i lagets anfallsspel. Han kommer att passa väldigt bra in här.