Douglas Bengtsson klar för IFK!

kalender-douglas-768x768

Det är med stor glädje vi kan presentera säsongens första nyförvärv, 18-åringen Douglas Bengtsson! Den snabba yttern kommer senast från spel i BK Sport. Vi hälsar Douglas varmt välkommen till kamratföreningen!

Tränare Andreas Fröjdfeldt säger så här om Douglas:

Douglas har länge setts som en lovande spelare men har inte riktigt fått sitt genombrott än. Han är en spelskicklig offensiv vänsterback med bra fart i sig.

Vi passade på att ställa några frågor till Douglas:

 1. Moderförening?
  – Eskilstuna Södra FF.
 2. Beskriv dig själv som fotbollsspelare?
  – En lagspelare som jobbar hårt för att det alltid ska gå så bra som möjligt. Löpstark med bra teknik.
 3. Varför blev det IFK?
  – Jag valde IFK för jag har fått en bra känsla av laget, sammanhållningen och vart jag känner att jag kommer utvecklas som spelare. Sammanhållningen är viktig för utvecklingen och framgången för ett lag vilket jag har en bra känsla kring säsongen som kommer.
 4. Vad tror och hoppas du på inför division 2 säsongen 2021?
  – Inför division 2 säsongen hoppas jag vi spelar bra fotboll och vinner så många matcher som möjligt. Personligen vill jag utvecklas och bidra så mycket som möjligt till laget.
 5. Vilket är favoritlaget?
  – Chelsea FC.
 6. Favoriträtt på julbordet?
  – Lax, köttbullar och potatis.
 7. Vem vill du ge en julklapp till i år?
  – Min farmor eftersom vi inte kan träffas i jul på grund av COVID-19.

Vi tackar Douglas för intervjun och önskar han all lycka under 2021!