Emil Efremovski klar för IFK!

Emil-Makedonie-2020

Mittfältaren Emil Efremovski, 20 år från Makedonien är klar för IFK Eskilstuna under säsongen 2020. 

IFK Eskilstunas tränare Andreas Fröjdfeldt & Stefan Ilic om rekryteringen:

-Emil är en hårt arbetande mittfältare som alltid gör sitt yttersta för att laget ska gå bra. Vi hoppas att han ska ta kliv hos oss och vara en viktig spelare.

Vi passade på att ställa 3 frågor till Emil:

1. Beskriv din fotbollskarriär hittills?

-Hittills har jag haft en ganska tuff karriär då jag har spelat i länder där man inte alltid kollar vad man gör på planen utan det är en del andra saker som spelar in i bilden, vänner,  familj eller liknande går före hos tränaren. Jag är väldigt glad över att tillhöra IFK, klubben och spelarna har verkligen tagit hand om mig och välkomnat mig på bästa möjliga sätt.

2. Beskriv dig själv som fotbollsspelare?

-Som spelare sätter jag alltid laget först och gör allt för att laget ska vinna matcher.  Jag tror och hoppas att jag äntligen kan få visa vem jag är som fotbollsspelare i IFK Eskilstuna.

3. Dina förväntningar på kommande säsong?

-Jag har stora förväntningar på årets säsong. Vi har alla möjligheter att vinna fotbollsmatcher,  vi har en bra mix med spelare och vi har bra tränare. Allt är upp till oss själva,  det finns inga genvägar.

Vi hälsar Emil varmt välkommen till IFK och önskar honom ett stort lycka till under 2020!