Emin Gadzo klar för IFK Eskilstuna!

Emin 2022

Den 20årige mittfältaren Emin Gadzo ansluter från Gefle IF och har skrivit på ett avtal över säsongen 2022.
Emin trivs bäst som defensiv mittfältare, men kan även spela mittback och vänsterback.

Tränare Andreas Fröjdfeldt om Emin:
– Emin är en begåvad central mittfältare som har styrkor i sitt passningsspel, både det korta och det långa. Att han kan spela på fler positioner är också ett stort plus och hans längd samt fysik är något vi har letat efter.

Vi passade också på att ställa ett par frågor till Emin för att få veta mer om honom.

Kan du berätta lite om din fotbollsbakgrund?

Jag är född och uppvuxen i Gävle i området Brynäs. Började spela fotboll när jag var 6 år i fotbollsskolan med Gefle IF och tog mig sedan hela vägen upp till A laget.

Beskriv dig själv som fotbollsspelare?

– Jag är en spelare som gillar att lira boll och min främsta styrka skulle jag säga är mitt passningsspel.

Varför blev det just IFK?

-Redan vid första samtalet från Andreas så var detta väldigt intressant. Jag har jag blivit väldigt bra bemött av alla i klubben och välkomnad på ett fantastiskt sätt. Så det känns riktigt bra att ha skrivit på för IFK Eskilstuna.

Dina förväntningar på säsongen?

– Förväntningar på säsongen är att vi ska bli ännu bättre än förra säsongen och hamna på en bättre placering.

Vi tackar Emin för intervjun och hälsar honom ett varmt välkommen till IFK Eskilstuna!