En härlig Fotbollsskola är över för det här året!

Fotbollsskola 2022 2

Årets Fotbollsskola ”Lira Blågult” är över för det här året och vi tackar alla grymma spelare och ledare för en fantastisk härlig vecka!

Veckan har bestått av otroligt mycket glädje, engagemang och kamratskap och helt gått i linje med klubbens värdegrund.
Extra roligt med besök från den IFK-fostrade, nu i AIK och förre detta landslagsspelaren Sebastian Larsson som under torsdagen besökte alla spelare och självklart fick skriva en hel del autografer.

Vi passade även på att höra lite med huvudansvarige ledare, Rahman Ali Khalid om veckan som varit och vi i IFK Eskilstuna vill även passa på att samtidigt tacka Rahman för sitt 10:e år som ansvarig för fotbollsskolan!

Rahman säger så här:

– Landslagets fotbollsskola 2022 är över. Närmare 80 deltagare har varit på plats den här veckan. Både spelarna och ledarna har varit så grymma och jobbat oerhört bra trotts värmen.

Under veckan har vi haft olika teman som ledarna har undervisat i, det har varit t.ex. tema avslut, passningsspel och teknik. Självklart avslutades veckan med en VM-turnering där Argentina stod som segrare.

Jag vill passa på och tacka IFK Eskilstuna och Sebastian Larsson för dom fina presenter jag fick då det är 10 års jubileum för min del som huvudansvarig för landslagets fotbollsskola.

Sedan vill jag tacka alla ideellt arbetande funktionärer som varit med och serverat ca 400 matlådor denna vecka. Utan er hade det varit omöjligt att genomföra denna typ av aktivitet.

Jag vill önska er alla en härlig sommar och så hoppas jag att vi ses igen nästa år!

Vi i IFK Eskilstuna vill passa på att tacka alla spelare som deltagit, alla våra grymma ledare och funktionärer!
Fotbollsskolan är självklart tillbaka nästa år igen!

(Foton av: Aram Rajab)