En lyckad förenings kick-off!

Kick-Off-2021-Fallby-Love-768x492

(På bild är gästföreläsarna Johan Fallby & Love Swartz)

En annorlunda men lyckad förenings kick-off är avverkad!

Varje år arrangerar klubben en förenings kick-off för att på så sätt starta upp verksamheten inför den nya säsongen som nu är igång. Deltagare är föreningens alla ledare från bollskola upp till seniorlag. Även styrelse och mentorer deltog under den heldagen som i år blev lite annorlunda då vi valde att inte ställa in, utan att ställa om. Dagen genomfördes helt digitalt.

Gästföreläsare i år var bland annat Johan Fallby som är idrottspsykologisk rådgivare, författare, föreläsare och före detta landslagsman i bordtennis. Efter bland annat uppdrag för fotbollslagen FC Köpenhamn och Djurgårdens IF, tio år som ansvarig för idrottspsykologi på Svenska Fotbollförbundet och mängder av uppdrag för föreningar i olika idrotter samt i Sveriges Olympiska kommitté (SOK), specialidrottsförbund och Riksidrottsförbundet. Tillsammans med Love Swartz som är Barn & Ungdomssakunnig på RF-SISU Sörmland höll dom en föreläsning om en talangutvecklande miljö som handlar om att idrottarnas miljö är avgörande för om de stannar och utvecklas. En väldigt viktig fråga för oss inom IFK och som vi även kunde involvera deltagarna i gruppdiskussioner.

Eftermiddagen bestod bland annat av en presentation från Södermanlands Fotbollförbunds Semir Mehanovic kring den nya spelarutbildningsplanen, föreningens nya policydokument där värdegrunden är i fokus samt vad som mer är på gång i IFK under 2021.

Vi saknar såklart alla att kunna umgås med varandra och på så sätt fortsätta stärka kamratskapen i föreningen, men vi förstår alla hur situationen i världen är och hoppas att vi istället kan genomföra något ihop under sommaren igen.

Tack till alla föreläsare och deltagare för en trevlig dag, nu fortsätter det dagliga arbetet med att forma framtidens IFK!