Eskilstunacupen 2023!

VARMT VÄLKOMNA TILL ESKILSTUNACUPEN 14 – 16 APRIL 2023

Under våren 2022 diskuterade representanter från IFK Eskilstuna, Kvicksunds SK och Skogstorps GoIF om förutsättningar för en fotbollscup i Eskilstuna. Alla var rörande överens om att en stad i Eskilstunas storlek borde kunna arrangera en större fotbollscup än vad som fanns i dag och man beslutade för att starta Eskilstunacupen!

Vi inom de tre föreningarna var också på det klara med att vi aldrig kunde konkurrera med de större cuperna i juni – augusti. Därför bestämde vi tillsammans att vi skulle arrangera en ”inför säsongs-cup” i april månad. Kvicksunds SK var vänliga att släppa sitt framgångsrika cupkoncept och tackade ja till att ingå i arrangörsgruppen.

En annan viktig faktor var att vi skulle få tillgång till kommunens alla konstgräsplaner. Det säkerställde vi med Kultur- och Fritidsförvaltningen i juni-månad. Detta innebär att vi bland annat har tillgång till Tunavallen under cupen och där finalerna för 13 och 14åringarna kommer att spelas.

Cupen omfattar flickor/pojkar 7 – 14 år och vi hoppas att det är något som ska locka fotbollsspelare både i, runt och utanför Eskilstuna att komma och delta.

Läs mer om cupen, anmälan och avgifter på våran egna cup-sida: https://eskilstunacupen.se/

Varmt välkommen till en fantastisk försäsongscup!