Felix Wall tillbaka i IFK!

wall_01

Felix Wall som spelade för IFK under säsongerna 2018-2021 återvänder nu till klubben efter en säsong i Eskilstuna City.

Efter en säsong ifrån klubben återkommer nu alltså Felix Wall till IFK igen. En ledare både på och utanför planen och vi är alla inom föreningen mycket glada att åter ha med Felix i klubben igen. Felix har skrivit på ett kontrakt över 2023.

Tränare Andreas Fröjdfeldt säger så här om Felix:
– Felix har varit en viktig spelare för oss genom åren och vi är glada över att han åter är tillbaka. Så som vi är på väg att bygga nästa års trupp så kommer han att passa perfekt in.

Vi passade även på att ta några snabba med Felix.

Tillbaka till IFK, hur känns det?
– Det känns fantastiskt skönt att vara tillbaka. Många som jag har saknat, framförallt Bosse, Kenneth och Kjelle.
IFK har något riktigt bra på gång och det vill man inte missa!

Vad har du för förväntningar på säsongen?
– Jag förväntar mig att vi går in med inställningen att vinna varje match, vi börjar redan på försäsongen med det.
Av det jag sett under året finns det mycket som är bra och man kan bygga vidare på.

Hur är du som spelare och vad kommer du bidra med?
– Som spelare är jag bolltrygg, positionssäker och en ledare. Mina styrkor ligger helt klart i det defensiva spelet, men jag är gärna med även offensivt. Jag tycker om fotboll som går fort och när bollen är på backen. Det jag kommer att bidra med är energi, rutin och ledarskap. Jag hoppas även kunna bidra med något mål på Tunavallen.

Vi tackar Felix för intervjun och hälsar han åter varmt välkommen till Blåtopparna!