Fokus på Lackell!

Jacob Lackell

Nu väntar en lång och intensiv höstsäsong för IFK med hela 20 matcher som ska spelas med start imorgon onsdag den 4 augusti hemma mot Värmbols FC med start kl.19:30 på Tunavallen.

Någon som ser fram emot en rolig höst är IFK-mittfältaren Jacob Lackell.
Vi passade på att ställa några frågor till Jacob inför återstarten.

Ni har varit tillbaka i träning i lite över en vecka nu, haft ett bra uppehåll? Gjorde du något speciellt?

-Jadu eftersom att uppehållet bara blev en och en halv vecka så blev det att hålla igång med träningen själv. I övrigt umgås med vänner och jobba!

Seger i cupen förra veckan. Hur är känslan i truppen nu inför återstarten av serien?

-Tror att segern i cupen kom rätt väntat, men alltid skönt att ta med sig en vinst in i serieåterstarten såklart. Kul också att många unga spelare som får chansen kom in och spelar bra. Det ser bra ut för bredden på truppen inför serien.


Är du nöjd med dina prestationer så här långt i seriespelet?

-Jag är relativt nöjd. Eftersom jag inte startade varje match i början på säsongen så känns det som att jag och laget hittat rätt nu. Har hamnat i en roll jag trivs med så hoppas kunna fortsätta att leverera det tränaren vill se.


Dina tankar nu inför höstsäsongen?

-Vill att vi går ut på hösten och spelar moget och tar poäng i de matcher vi ska ta poäng i. Så länge vi blir lite jämnare i våra prestationer kan vi nog vara med i en toppstrid på hösten.

Nu väntar Värmbol, vad krävs för en seger i den matchen?

-Fokus och engagemang, tar vi matchen på allvar tror jag inte Värmbol kan slå oss hemma.

Stort tack Jacob och lycka till nu mot Värmbol!

Mer inför matchen mot Värmbol kommer imorgon på hemsidan och i det digitala matchprogrammet som du kan anmäla dig till här: https://matchprogram.ifkeskilstuna.com/?_ga=2.207116304.2054927302.1627985987-1176623568.1549705460