Fokus på Wahap!

mohammed wahap 2021 1

På Söndag väntar en ny spännande match för IFK när vi gästas av Örebro-laget Rynninge IK på Tunavallen med start kl.17:00!

En spelare som visat fin inställning och kämpaglöd är den offensiva och rivige Mohammed Wahap som kom tillbaka till klubben inför säsongen efter en sejour i Örebro SK:s U19-lag. Vi passade på att ställa några frågor till Mohammed inför söndagens match hemma mot Rynninge.

Tjena Mohammed, allt bra?

– Tjenare, allt är bara bra.

Förlust mot BIS senast, dina tankar om matchen?

– Bra första halvlek utav oss där vi fick några bra lägen men väldigt bra i försvarsspelet. Andra halvlek fick vi bra start på där vi får straff men missar den vet inte om bollen var inne eller inte men sedan är det pga våra egna misstag som Nyköping vinner matchen på.

4 omgångar återstår och kontraktet är inte säkrat. Vad tänker du om dom sista tuffa matcherna?

– Jag vet att vi kommer klara det tillsammans, kommer bli tufft för vi behöver verkligen vinna nu men är väldigt säker på att vi klarar det.

Du har fått varierat lite i positionerna i vissa matcher där du bland annat spelat högerback och gjort det riktigt bra.
Hur har det varit?

– Det har varit lärorikt, fått spela som forward och högerback, ganska ovant har det varit som högerback har liksom inte spelat just den positionen tidigare utan bara som ytter och det är mer försvarsspelet som känns lite konstigt men som sagt det har varit lärorikt.

Hur ser du annars på dina egna prestationer under årets seriespel? Någon match du själv är riktigt nöjd över?

– Fick skada på knät precis innan serien skulle börja så det har varit tufft att komma tillbaka till den nivån jag brukar ligga på men har några matcher där jag varit nöjd över som tex mot Huddinge borta där min egna prestation var bra samt mot Armeisk-Syrianska där jag fick hoppa in i andra halvlek och gjorde det bra. Fick även hoppa in mot Tyresö hemma och bidra med mål som högerback.

Tack Mohammed och stort lycka till på Söndag!

Mer om söndagens hemmamatch mot Rynninge kommer under helgen här på hemsidan!