Föräldraforum med Johan Fallby!

fallby 2

(På bild: Föreläsaren Johan Fallby)

IFK Eskilstuna bjuder nu in alla föreningens föräldrar och vårdnadshavare till den digitala utbildningen ”Föräldraforum – Gör det bättre själv om du kan” onsdag den 24 november mellan kl.18:00-19:30!

Vet du vad bredd, talang, selektering, specialisering och självbestämmande motivation är? Tränar ditt barn för mycket, för lite, eller kanske förlegat? Johan Fallby ger forskningsbaserade praktiska råd om hur du blir en positiv kraft i barnets idrottsmiljö. Detta oavsett om målet är att lägga grunden till en aktiv livsstil eller ge barnet förutsättningar att nå så långt som det kan i sin idrott.

Vem är Johan Fallby?

Johan är en mycket omtyckt föreläsare och utbildare inom bland annat idrottspsykologi och pedagogik. Han driver tillsammans med kolleger företaget 2motiv8 som tillhandahåller ledarskapsutbildning, och har också en just nu vilande idrottspodd om motivation och talang i idrotten, ”Wag the dog”. Han har bland annat arbetat för Svenska Fotbollsförbundet, FC Köpenhamn och SOK. Samt föreläst för hundratals föreningar över hela landet och samarbetar med ett flertal idrottsförbund. Vi inom IFK Eskilstuna har också tidigare tagit del av Johans erfarenheter under våran stora ledar kick-off som vi arrangerade i våras. Nu tycker vi inom klubben att det är dags för alla våra föräldrar och vårdnadshavares tur att få ta del av detta och det är givetvis även helt gratis.

Anmälan till föreläsningen: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1461179