Förlust i Katrineholm!

värmbol borta 2021

Det blev ingen rolig onsdagskväll i Katrineholm när IFK gästade Värmbols FC. Slutresultatet skrevs till 2-0 (0-0) för hemmalaget.

Det var ett mer aggressivt hemmalag som tryckte på och försökte mest den här kvällen. IFK tog sig dock upp i några fina anfall utan att lyckas få in bollen. Istället blåste domaren för straff till hemmalaget i den 44:e minuten när Jakob Jensen och en Värmbol-spelare slog ihop. Straffen missades rätt grovt och man kände att vi kanske skulle ha en lite mer tursam kväll.

Andra halvlek var lik den första där hemmalaget var mer aggressiva och vann många bollar. Tillslut kom ledningsmålet efter ett hårt tryck mot IFK:s mål. En fin lobbpass över backlinjen gav hemmalagets David Strömgren friläge och skott i mål. IFK försöker därefter få längre anfall och sätta tryck mot Värmbol, men en brytning och friläge ger hemmalaget 2-0 i den 83:e minuten.
Vi skapar några halvlägen utan att det blir riktigt farligt och domaren blåser därefter av matchen som slutar 2-0 till Värmbol som vinner välförtjänt.

Nu tar vi nya tag direkt och laddar för ny match redan på söndag kväll hemma mot ett formstarkt Smedby AIS kl.18:00 på Tunavalllen. Mer om den matchen kommer under veckan.