Förlust mot Arameisk!

arameiska borta 2021

Under lördagseftermiddagen gästade IFK Arameisk-Syrianska IF på Brunna IP där hemmalaget drog det längsta strået och vann matchen med 1-0 (0-0).

Det var i det stora hela en jämn match och en så att säga typisk ”0-0-match”. IFK kändes ändå lite vassa under den första halvleken och var det mer spelförande laget utan att lyckas skapa dom där riktigt heta målchanserna, utan istället tog några felbeslut vid dom avgörande lägena. Ett bra frisparksläge i slutet av den första halvleken som tyvärr slogs i muren var den hetaste chansen.

Under den andra halvleken fortsätter IFK ha mer boll, men det är Arameiska som skapar den vassaste målchansen i den 55:e minuten när ett skott hamnar vid insidan av stolpen. Det skulle sedan vara chansfattigt fram till den 80:e minuten när hemmalaget därefter får en frispark som sedan nickas dit i mål till 1-0 som sedan skulle stå sig matchen ut. Såklart väldigt tungt för IFK när man i de tidigare matcherna gjort väldigt bra prestationer och känner att man borde kunnat fått mig sig alla poäng även i den här matchen. Vi får deppa någon dag, ta lite välförtjänt semester nu och sedan komma tillbaka starkare i höst igen!

Seniorlaget går nu på några dagar vila innan årets första Eskilstuna-derbyt väntar den 26/7. IFK ska gästa Eskilstuna City i kvalet till Svenska Cupen.

Ha en bra sommar!