Förlust mot Huddinge!

IFK-Topbild-768x292

Det blev en tuff match borta mot Huddinge IF under onsdagskvällen.
Hemmalaget vann med 4-1 (1-1). IFK:s mål gjordes av Mohammed Wahap. 

Det är Huddinge som börjar matchen bäst och tar ledningen efter 13 minuter spel efter ett distansskott. Ledning fick dom dock bara behålla i 10 minuter innan Mohammed Wahap kvitterat efter ett fint kortpassningsspel innanför Huddinges straffområde där Wahap sedan kan sätta dit 1-1-målet. Det är annars en väldigt jämn match där IFK står upp väldigt bra mot hemmalaget.
1-1 stod sig halvleken ut.

I den andra halvan är det fortsatt jämnt, men i den 54:e minuten gör Huddinge 2-1 efter ett misstag hos IFK som blev väldigt kostsamt. IFK försöker därefter trycka på framåt och Izu Emeh får till en bra nick efter en hörna som tyvärr tar i ribban i den 60:e minuten. Blåtopparna fortsätter därefter trycka på och gör en väldigt bra match, men naturligtvis är det Huddinge som utökar ledningen till 3-1 i den 71:a minuten efter ett fint kombinationsspel. Hemmalaget hinner även få dit 4-1 i den 88:e minuten innan domaren blåser av matchen.

En sur förlust där vi ändå känner att IFK gör en bra match trots resultatet. Vi lägger det bakom oss nu och börjar direkt att fokusera på nästa match som spelas redan på lördag när vi ska gästa Rynninge IK på Grenadjärvallen med start kl.14:00.
Mer om den matchen kommer under fredagen här på hemsidan.