Förlust mot Rynninge!

rynninge borta 2021

Det blev ingen rolig eftermiddag i Örebro under lördagen när IFK gästade Rynninge IK. Hemmalaget vann med hela 6-1 (2-0) i en match vi helst glömmer. IFK:s målskytt blev Ahmed Ibrahim.

Hemmalaget Rynninge tog tidigt ledningen i matchen efter en hörna i den 15:e minuten. IFK har därefter lägen att kvittera men lyckas inte sätta dit bollen i mål. Istället utökar Rynninge till 2-0 strax innan halvtidsvilan efter att ha spelat sig igenom centralt, får på ett bra skott som Kevin får lämna retur på där sen en Rynninge-spelare är först på bollen och kan raka in 2-0-målet.

Under den andra halvleken är det hemmalaget som är klart hetare och vill mer än IFK:arna i matchen. 3-0 kommer därefter i den 52:a minuten efter en omställning. Dom hinner även göra 4-0 innan Ahmed Ibrahim kan reducera till 4-1 för IFK. 5-1 kom sedan i den 84:e minuten och spiken i kistan, 6-1 efter en ny omställning i den 91:a minuten.
En riktig kollaps för IFK som inte alls visade upp den fina inställningen och spelet man startade hösten så bra med.

Vi lägger den här matchen bakom oss direkt och börjar tagga till inför lördagens heta derby mot Eskilstuna City. Vi hoppas verkligen det är ett nytt lag vi får se då. Matchstart är kl.18:00 på Tunavallen. Mer inför den matchen kommer under veckan.