Förlust mot Syrianska!

IFK vs Rynninge V 2021-11-07 531

Det blev förlust under lördagen hemma mot Syrianska FC med 0-2 (0-2) i vad som var årets sista hemmamatch för blåtopparna!

Det var väl i det stora hela en rätt avslagen match under lördagen när Södertäljelaget Syrianska FC gästade oss på Tunavallen. Det var två lag som inte hade något att spela om och i IFK provade man blanda annat en ny uppställning. IFK skapade ett par bra lägen i början av matchen, men det var gästerna som tog ledningen i den 16:e minuten. Man utökade även den ledningen i minut 30. Ett resultat som stod sig halvleken och hela matchen ut. Roligt att se var att Joel Hedström var tillbaka på planen igen efter en längre tids skadefrånvaro.

Nu återstår det endast 1 match för IFK när man på söndag reser till Motala för att försöka rubba serieledaren Motala AIF som då har möjlighet att skjuta hem seriesegern vid vinst över blåtopparna. Vi kan nog räkna med att det är ett rejält taggat hemmalag som vi får ta oss an, men IFK åker dit helt utan press och kan förhoppningsvis bjuda på lite dramatik i slutomgången.
Matchstart är kl.13:00 på Idrottsparken i Motala.