Hampus Myske klar för IFK!

Hampus-Myske-2021-768x576

Den 21årige högerbacken Hampus Myske ansluter till IFK Eskilstuna.
Hampus värvas in från Vasalunds IF.

Tränare Andreas Fröjdfeldt säger så här om Hampus:

-Hampus är en väldigt mångsidig spelare som senaste åren har tillhört väldigt starka lag i IF Brommapojkarnas U19 samt Vasalunds IF i Div1. Hampus är först och främst högerback och är väldigt skicklig och aggressiv i sitt försvarsspel men har även fina offensiva egenskaper som vi kommer att dra stor nytta utav. Han har en mentalitet och ett ledarskap som kommer att göra oss till ett starkare lag.

Vi passade på att ställa några frågor till Hampus:

 1. Moderförening?
  – Djurgådens IF.
 2. Beskriv dig själv som fotbollsspelare?
  – Hårt arbetande spelare som alltid sätter laget främst och i min roll som offensivt lagd försvarsspelare så vill jag också bidra med poäng.

 3. Beskriv din karriär fram tills idag?
  – Mina ungdomsår spenderade jag i Djurgårdens IF, IFK Stocksund och IF Brommapojkarna. Efter juniortiden i BP hamnade jag i Vasalunds IF och har spenderat 2 år där och säsongen 2020 slutade med serieseger och avancemang till superettan.
 4. Varför blev det IFK Eskilstuna?
  –  Jag är ute efter nya utmaningar där jag får ta större ansvar både som spelare och person och därför tror jag att detta kommer att bli bra.
 5. Vad tror och hoppas du på inför division 2 säsongen 2021?
  – Sedan jag var liten har min mentalitet alltid varit att vinna varje match och det har inte ändrats.
 6. Vilket är favoritlaget?
  – Djurgårdens IF.

Vi tackar Hampus för intervjun och hälsar honom varmt välkommen till Eskilstuna och ett stort lycka till under 2021!

IFK Eskilstuna vill också skicka ett tack till Vasalunds IF för en smidigt skött övergång kring Hampus.