Hedström matchhjälte i 94:e!

Joel Hedström2

IFK vann dagens bortamatch mot Karlslunds IF FK med 2-3 (0-1) efter mål från Robin Holm, Izu Emeh och Joel Hedström!

Det blev en svängig match med ett händelserikt avslut i bortamatchen mot Karlslunds IF FK i Örebro idag. IFK tog en tidig ledning efter en fin framspelning från Joel Rigö som friställer Robin Holm som kan sätta dit 0-1 i den 9:e minuten. Båda lagen skapar därefter ett par halvchanser, men känslan är att IFK har bra kontroll på Karlslund under den första halvleken. Resultat 0-1 stod sig halvleken ut.

Hemmalaget Karlslund skulle under den andra halvleken börja steppa upp spelet och fick i den 62:a minuten in kvittering till 1-1, men bara 4 minuter senare är IFK åter i ledning efter en fin slagen hörna från Holm som Izu Emeh på något sätt lyckas styra in i mål och 1-2 till blåtopparna. Hemmalaget gick sedan för en kvittering och det såg länge ut som att IFK skulle lyckas komma ifrån Örebro med 1-2, men i den 91:a minuten lyckas Karlslund kvittera efter lite kalabalik i IFK:s straffområde till 2-2. Ett resultat dom flesta därefter trodde att matchen skulle sluta, MEN!
I den 93:e minuten efter en dubbelhörna för IFK, där Joel Rigö fint slår in den i boxen framför målvakten i Karlslund, dimper bollen därefter ner framför fötterna på Joel Hedström som kan ta emot den och trycka upp den distinkt i nättaket och 2-3 IFK.

Matchen slut och vi får med oss 3 oerhört sköna poäng hem till Eskilstuna. Nu väntar en ny vecka innan vi nästa helg tar emot ett formstarkt Arameisk-Syrianska IF på Tunavallen under söndagen den 22 augusti med start kl.17:00!