Hela familjen Wingemark i final!

wingemarks-768x576

(På bild från vänster: Sigge, Ebbe & Hugo Wingemark)

Vi vill passa på att uppmärksamma något unikt, och det är familjen Wingemark som i år hade hela familjen med i finalspelet av Ungdoms-DM!

Pappa Jocke är ledare i IFK:s P04 där äldsta sonen Hugo spelar/spelat, men som numera tillhör IFK:s seniorlag. Mamma Pauline är med som ledare i IFK:s P07 med yngsta sonen Sigge, och mellansonen Ebbe som numera spelar i AFC:s P06-lag.

Tyvärr blev det förlust för de båda IFK-lagen under finalspelen, men Ebbes AFC lyckades vända ett underläge från 0-4 till 4-4 och sedan dra det längsta strået i förlängningen och ta hem första platsen.

Vi passade på att ställa några frågor till grabbarna kring hur dom ser sig själva som fotbollsspelare och vad målet med fotbollen är:

Sigge Wingemark, 13 år:
– Jag är en mittfältare och mina styrkor som fotbollsspelare är att jag har bra blick för spelet, bra tillslag och är snabb. Målet med fotbollen är att komma så långt som möjligt.

Ebbe Wingemark, 14 år:
– Jag är en anfallare som är snabb och målfarlig. Mitt mål med fotbollen är att bli proffs.

Hugo Wingemark, 16 år:
– Ursprungligen forward, nu vänsterback men kan spela överallt vilket är min styrka. Mitt mål är att jag vill kunna leva på fotbollen.

Vi tackar killarna för svaren och önskar dom ett stort lycka till framöver!