Huddinge IF gästar Tunavallen!

IFK-Huddinge-2020-768x368

Idag, lördag den 15/8 kl.14:00 gästas vi av seriekollegan Huddinge IF från Stockholm i en ny tuff match.

IFK kommer senast från en förlust borta mot Rynninge, och det är idag ett riktigt revanschsuget blått lag vi förväntas få se.

Huddinge som inledde med två förluster men i senaste omgången tog en viktig 3-poängare mot Assyriska IF i Norrköping med 1-0. Samtliga återstående matcher i serien måste vi ha stor respekt för. I o m enkelserien har varje match mycket högre dignitet och kan liknas vid små cupfinaler allihopa. Det vi kan/och ska förvänta oss från vårt kära IFK under resterande höst är en sammansvetsad ledar/spelargrupp som ger allt i varje situation och där vi ska kunna vrida ur varje matchtröja (inte enbart för att det är 30 grader i luften) ett antal liter svett. Lägger vi till att vi också får till vår spelidé från skissblock till fakta på planen så ska vi våra motståndare jobba hårt för eventuella poäng.

IFK:s trupp idag:
Målvakter: Sam Jammeh & Petter Björkman
Utespelare:
Jakob Jensen, Carl Wärme Sebastian Gustavsson Felix Wall, Joel Hedström, Hugo Rödlund, Lion Toma, William De Carro, Ahmed Ibrahim, Albin Sporrong, Ayoub Abassi, Peyman Alkoyun, Sezar Al Hakim, Dennis Botchey, Diecquincio Tob och Daniel Johansson.

Vi hälsar domartrion, gästande lag Huddinge IF och publiken hjärtligt välkomna till Tunavallen och den 4:e omgången i division 2 södra Svealand.