IFK deltar på Idrottens Dag!

Idrottens Dag - Hemsida

Nu på lördag den 30 september arrangeras Idrottens Dag i Stadsparken här i Eskilstuna och vi från IFK deltar!

Det är en dag där familjer möter idrotten. En dag där stadens idrottsföreningar tillsammans visar upp stadens utbud av idrott.
Arrangemanget är ett samarbete mellan RF-SISU Sörmland, Position Eskilstuna och Rekarnegymnasiet oc håller på mellan kl.11:00-15:00

Vi från IFK kommer också självklart delta under denna dag med klubbens Gåfotbollslag. Du som besökare kan oavsett ålder komma förbi och prata fotboll med oss och testa på att spela just Gåfotboll.

Mer om Idrottens Dag här:

Stadsparken blir idrottsarena

Hela stadsparken kommer fyllas med idrott och i dagsläget är det 27 olika idrottsföreningar som deltar.
Det här blir årets största prova på-dag där alla är välkomma att prova och prata idrott. Här finns verkligen något för alla.

Svenska Olympiska Kommitén kommer

Nästa sommar kommer hela Eskilstuna bli ett enda stort träningsläger för de olympier som ska vidare till OS i Paris. Inför PreCampen så kommer Svenska Olympiska Kommittén att arrangera Olympiadagarna i Stadsparken under månadsskiftet maj och juni 2024. Inför det kommer Svenska Olympiska kommitéen att delta på Idrottens dag och göra reklam för vad som kommer nästa sommar. Olympier på plats utlovas!!

Idrottens dag är gratis

Det kostar inget att besöka Idrottens dag, utan du kommer som du är och upptäcker stadens utbud av idrott.
Vi hoppas att du hittar din idrott som du vill utöva under lång tid framöver.

Utöver att vi finns på plats med Gåfotbollen så kan du även testa på allt från rugby, judo, bordtennis, boule, volleyboll och mycket annat.

Hoppas vi ses!