IFK – En kvalitetsklubb!

kvalitetsklubb 1

(På bild från vänster: Kanslichef Jaan Kuutmann, kassör Göran Hiredal, ordförande Pierre Kubalski, vice ordförande Annika Eriksson & ledamot Thomas Eriksson)

IFK har sedan slutet av 2018 arbetat med konceptet ”Diplomerad Förening”. Ett koncept som bytte namn under 2023 till Kvalitetsklubb och som IFK nu gått i mål med!

Kvalitetsklubb är ett ramverk för effektiv och schysst föreningsverksamhet, som ska gynna vår organisation och alla våra medlemmar. Ett föreningsliv med ordning, hjärta och en större gemenskap helt enkelt. Med en fungerande organisation, utbildade ledare, en levande policy och en spelarutbildningsplan blir även vår förening attraktiv för flera.

IFK är nu 1 av totalt 27 klubbar i landet med den här certifieringen, roligt också är att våra samarbetsklubbar kring Eskilstunacupen, Skogstorps GOIF och Kvicksunds SK är två av dom andra klubbarna som nu också fått certifieringen.

Under tisdagskvällen genomförde Svenska Fotbollförbundet (SvFF) i regi av Södermanlands Fotbollförbund en klubbkväll på Hotell Bolinder Munktell i Eskilstuna för de föreningar som nu fått denna certifieringen. Kvällen leddes av Mattias Lindström från SvFF och utöver redan nämna klubbar blev även Nykvarns SK diplomerade. Klubbarna fick bland annat ett diplom samt en skylt för att visa upp sitt arbete.

Vi tackar alla för en trevlig kväll och ser fram emot det fortsatta arbetet med vår föreningsutveckling!