IFK gästar Arameisk-Syrianska!

arameisk-syrianska borta 2023

Ny viktig match väntar Blåtopparna när man under lördagen reser till Stockholm för att gästa Arameisk-Syrianska IF på Brunna IP med start klockan 15:00!

I den senaste omgången gjorde IFK årets bästa match när man slog topplaget Nyköpings BIS med 5-2 hemma på Tunavallen. Det var ett IFK som verkligen glänste och spelade ut. Utöver det fina spelet så var det även tre viktiga poäng in på kontot när nu en ny viktig match väntar under lördagen. IFK reser till Brunna IP för att gästa Arameisk-Syrianska IF. Ett Arameisk som förlorade borta mot Assyriska FF med 3-0 i den senaste omgången. Stockholmslaget kommer från 3 raka förluster, men det är verkligen inte ett lag som ska underskattas. Under årets seriespel har laget bland annat vunnit mot både Nacka FC, Syrianska FC och Rågsveds IF.

Vi hoppas att Blåtopparna är fullt fokuserade och krigar på i värmen med allt vad dom har för att få med sig poäng hem till stan igen.

Uppdateringar från matchen hoppas vi kommer via appen ”Min Fotboll”. Då det inte är våran hemmamatch och vi inte har rapportörer med oss så hoppas vi att hemmalaget sköter detta.


(Bakgrundsfoto av: Tommy LS)