IFK gästar Enskede IK!

IFK vs Enskede 2022-04-10 516

(På bild: Berhane Samson hemma mot Enskede på Tunavallen)

Ny tuff match väntar Blåtopparna när man under torsdagen reser till Stockholm och tar sig an Enskede IK på Enskede IP med start kl.19:30

IFK kommer senast från en mindre bra prestation mot Nyköpings BIS som vann matchen med klara 0-4. Vi har nu lagt den matchen bakom oss och fokuserar helt på kommande match borta mot Enskede IK. Halva serien är nu spelad och IFK befinner sig i dagsläget på en negativ kvalplats, men med lika många poäng som Arameisk-Syrianska som ligger före i tabellen med en 2 målsfördel och bara 1 poäng ifrån IFK Lidingö som befinner sig på en 10:e plats. Det är med andra ord viktiga poäng att hela tiden spela om. Motståndarna nu i den 14:e omgången, Enskede IK befinner sig i dagsläget på en 7:e plats och kommer senast från en tung förlust borta mot United IK Nordic med 5-1.

Vårens möte mellan IFK och Enskede slutade med en seger för Stockholmslaget med 0-2, men där IFK är så när på att hitta en kvittering i slutminuten innan Enskede då kunde punktera matchen efter en omställning i den 92:a minuten. Vi kan med andra ord förvänta oss en ny jämn och tuff fight när lagen drabbas samman på nytt.

Vi försöker uppdatera från matchen via appen ”Min Fotboll” samt på IFK:s Facebook-inlägg om matchen.

(Foto av: Tommy LS Andersson)