IFK gästar Rynninge IK!

DSCN1188

En otroligt viktig match väntar IFK under lördagen när vi gästar Rynninge IK i Örebro på Grenadjärvallen med start kl.14:00!

IFK kommer från en tyngre period efter att först ha inlett hösten på bästa sätt med två raka segrar så har det nu blivit två raka förluster. Först var det en sur 1-2-förlust hemma mot Arameisk-Syrianska under helgen och därefter en 4-1 förlust på onsdagskvällen borta mot Huddinge IF. Vi har ändå sett att IFK har gjort bra matcher trots förlusterna. Det är bara det där sista lilla som saknats under matcherna som gör att vi får med oss poäng i dom båda matcherna.

Nu väntar en ny viktig bortamatch när vi gästar tabelljumbon Rynninge IK under lördagen. Det är ett Rynninge man absolut inte ska underskatta. Motståndaren har gjort flera bra matcher under hösten även om resultatet inte varit till deras fördel, så vi kan förvänta oss ett taggat hemmalag under lördagen.

Vi kommer försöka uppdatera er från matchen i appen “Min Fotboll” och på våran Facebook-sida bland kommentarerna i det senaste inlägget inför matchen.