IFK gästas av BK Forward!

BK-Forward-2020-768x368

Dags för nyntuff hemmamatch och vi gästas av topplaget BK Forward under lördagen den 19 september med start kl.14:00 på Tunavallen.

IFK kommer nu från en tyngre period med två förluster i ryggen, där man senast förlora hemma mot IFK Kumla med 0-3. Det var då ett passivt IFK-lag som nu verkligen behöver höja sig och hitta tillbaka till den fina perioden man hade innan där man visade både hjärta och inställning. Gästerna från Örebro, BK Forward är med i toppen av tabellen och kämpar för att fortsätta haka på topp 2. BK Forward kommer senast från en oavgjort match, 1-1 borta mot ett annat topplag, nämligen Tyresö FF som i dagsläget leder den oerhört jämna serien. Det är alltså en tuff uppgift som nu väntar blåtopparna och vi förväntar oss få se en riktigt bra match.

Glöm inte att prenumerera på IFK:s digitala matchprogram där du kan läsa ännu mer inför matchen.
Är du inte prenumerant idag, var vänlig att kontakta IFK:s kansli på kansli@ifkeskilstuna.net så fixar vi de!

IFK:s trupp:
Kommer under lördagen.

I och med dom nya riktlinjerna som nu har kommit från Svenska Fotbollförbundet angående publik på läktarna så tillåts nu max 50 personer att få komma in på Tunavallen.

IFK har därför bestämt att 50 personer som har köpt årskort har företräde till matchen. Eftersom vi just har begränsade platser är det först till kvarn som gäller.
Anmälan för intresse till att se matchen gör du via IFK:s kanslist, Jaan Kuutmann. Antingen via mail på kansli@ifkeskilstuna.net eller på telefon, 073-518 42 00.

Eskilstuna-Kuriren kommer att tv-sända IFK:s match på följande länk:
https://ekuriren.se/sport/artikel/1350-se-ifks-poangjakt-mot-forward/wl683qzr

För att se matchen behöver du vara prenumerant och information om hur du blir det hittar du på https://ekuriren.se/bli-prenumerant.
OBS. Har du papperstidningen är du automatiskt en prenumerant, och behöver därför bara skapa en inloggning till webben.

För 109 kronor i månaden (Surfpaketet) får du obegränsad tillgång till hela det digitala utbudet på Eskilstuna-Kuriren där samtliga tv-sändningar självklart ingår. Helt utan bindningstid!

När du väl är prenumerant klickar du dig in på Sport-fliken och sedan på artikeln med sändningen.

Hemsidan fungerar tyvärr inte i webbläsaren Internet Explorer. Istället rekommenderar vi webbläsarna Google Chrome eller Firefox