Inför DM-kvarsfinalen mot City!

83458394-768x376

Det är derbydags på Tunavallen ikväll när vi kliver in i kvartsfinalen av DM! Vi gästar Eskilstuna City FK med matchstart kl.19:00.

I åttondelen tog sig IFK vidare genom att bortaslå Ärla IF med 0-5. City gästade division 4 klubben Katrineholms SK och vann med 0-3. Det väntar nu ännu ett hett derby mellan lagen, vilket blir den 51:a i ordningen.

Under förra säsongen mötes de båda lagen i division 3-spelet, en serie som IFK senare tog hem, och City hamnade på en 3:e plats. De båda mötena under seriespelet var både tuffa och jämna, där det blev kryss i vårmötet, 2-2, och vinst för blåtopparna under höstmötet, 2-3.

Eskilstuna-Kuriren kommer nu live-sända matchen på ekuriren.se.

För att kunna se matchen behöver du vara prenumerant och information om hur du blir det hittar du på https://ekuriren.se/bli-prenumerant.
OBS. Har du papperstidningen är du automatiskt en prenumerant, och behöver därför bara skapa en inloggning till webben.

För 109 kronor i månaden (Surfpaketet) får du obegränsad tillgång till hela det digitala utbudet på Eskilstuna-Kuriren där samtliga tv-sändningar självklart ingår. Helt utan bindningstid!

När du väl är prenumerant klickar du dig in på Sport-fliken och sedan på artikeln med sändningen.

Hemsidan fungerar tyvärr inte i webbläsaren Internet Explorer. Istället rekommenderar vi webbläsarna Google Chrome eller Firefox.

Du kommer även kunna följa en liverapport från matchen på vår officiella Facebook-sida.