Inför FC Gute borta!

fot

Dags för årets 2:a match i division 2 spelet, och vi gästar gotlänningarna FC Gute på Gutevällen under söndagen den 28/6-20 kl.16.30.

Det blir en tidig uppstigning och sedan flyg med SAS till Visby – match på eftermiddagen och en 22.00 båt till Nynäshamn där Tuna Trafik väntar för hemfärd till Eskilstuna.

Vårens pandemi gör att vi spelar en enkelserie med 13 matcher. Jag skulle vilja beskriva dessa som ”13 cupfinaler”. Den 1:a är spelad i o med hemmapremiären mot Trosa Vagnhärad inför tomma läktare på Tunavallen. En tidig 1-0 ledning signerad Emil Fritzell och en varierad passningsorienterad fotboll i 20-30 minuter lovade gott.

Tyvärr blev vi därefter mer avvaktande, stillastående och framför allt i den 2:a halvleken handlade det bara om att bevaka ledningen.
Trosas kvittering till 1-1 med kvarten kvar blev ett rättvist slutresultat.
Sam Jammehs målvaktsspel och Dennis Botcheys första halvtimme var matchens behållning.

FC Gutes premiär innebar en 1-2 förlust mot IFK Kumla.

IFK mönstrar följande 18-manna trupp till Gotland:

Målvakter:

Sam Jammeh, Anton Miedl-Olsson

Utespelare:

Felix Wall, Sebastian Gustavsson, William De Carro, Peyman Alkoyun, Daniel Johansson, Emil Fritzell, Hugo Rödlund, Boban Piperkoski, Lion Toma, Emil Efremovski, Diecquincio Tob, Mattias Andreasson, Ahmed Ibrahim, Jakob Jensen, Dennis Botchey, Ayoub Abassi.

FC Gute kommer att live-streama matchen gratis genom denna länk:
https://fcgute.streamify.io/play/broadcast/mqoS60f8o

Skulle inte länken fungera här så prova att gå in på FC Gute:s Facebook-sida och sök där. Vi kommer även försöka uppdatera matchen så gott vi kan med kommentarer på våran egna Facebook.

Nu kör vi!