Joel Hedström – Årets mest värdefulla spelare!

joel hedström årets spelare 2023

I samverkan med vår sponsor – Lindebergs Ur, delar vi inom IFK Eskilstuna varje år ut priset till årets mest värdefulla spelare i seniorlaget och i år går priset till Joel Hedström!

Priset delades ut under klubbens säsongsavslutning på Lokomotivet inför fulla läktare. I sitt tacktal skicka Joel bland annat med vikten av att hela tiden träna hårt och alltid ha roligt.

Motiveringen till priset lyder:

-Priset till årets mest värdefulla spelare går till den spelare som trots sin unga ålder har samlat på sig en stor mängd rutin och erfarenhet och det har föranlett till att han har utvecklats till en modern och stabil seniorspelare.
Han besitter jättefina egenskaper som människa och han har föregått med ett gott exempel gentemot sina lagkamrater. Han visar alltid rätt karaktär och inställning, både i träning och i match och det finns alltid en stor dos av engagemang, attityd, spelglädje, kommunikation och driv.

Det är en spelare som har en väldigt hög arbetsmoral och samtidigt visat på ett stort ledarskap och på detta sätt har hans ambition varit att få med sig hela gruppen att sträva mot samma målsättning. Han är skillnaden på att vinna en match eller bara delta i den. Han har ett extremt stort driv som motiverar honom att vilja tävla och anta nya utmaningar. Han har en riktig vinnarmentalitet. Årets mest värdefulla spelare är Joel Hedström!

Vi skickar ett riktigt stort grattis till Joel och tackar även Lindebergs Ur för den fina klockan! Glöm inte och besöka deras butik på Kriebsensgatan 7 i Eskilstuna, eller på deras hemsida: https://stjarnurmakarna.se/hitta-butik/eskilstuna/

(Foto av: Tommy LS)