Kamratmöte väntar i Stockholm!

ifk haninge - ifk ea 2023

Årets andra bortamatch väntar och laget reser till Stockholm för att ta sig an kamratföreningen IFK Haninge under lördagen med start kl.14:00 på Torvalla IP.

IFK gör spelmässigt en okey match senast hemma i det oavgjorda mötet mot Mjölby, även om man kände att laget borde fått ut mer av matchen målmässigt. Nu blickar vi fokus på nästa match då vi ska gästa IFK Haninge borta på Torvalla IP i Stockholm. Det är ett Haninge som förra säsongen åkte ut division 1 och som inför säsongen var ett topptippat lag för seriesegern. Laget har dock spelat in lika många poäng som vårat IFK, men kommer nu senast otroligt stärkta från en tung seger borta mot serieettan Assyriska FF med 1-2. Vi kan räkna med en riktigt tuff uppgift för Blåtopparna som nu även kommer med en liten sargad trupp då vi har en del skador och avstängningar inför matchen.

På skadelistan finner vi fortsatt Gustav Jarl och Jakob Jensen. Missar matchen gör även fortsatt Alve Nilsson på grund av sjukdom. Målvakten Alex Hellgren Villegas på grund av 3 gula kort, målvakten Petter Björkman som är bortrest och tränare Andreas Fröjdfeldt som även han är avstängd efter 2 gula kort senast hemma mot Mjölby AI FF.

Truppen mot Smedby:
Valter Jonasson – Målvakt
Ludvig Engström – Målvakt (P19)
Albin Malm
Carl Wärme
Kristian Lee-Him
Joel Rigö
Mohammed Wahap
Gilbert Ishimwe
Felix Wall
Simon Lundevall
Joel Hedström
Robin Norlin
Markus Assarsson
Albin Flodkvist
Eldin Lugonja
Naod Teklebrhan
Emil Fritzell

Du kan följa matchen via appen ”Min Fotboll” och även se den live som prenumerant på ekuriren.se


(Bakgrundsfoto av: Tommy LS)