Kamratmöte väntar på Tunavallen!

1200x628 Lidingo

Det vankas ny hemmamatch för IFK när man ställs mot Kamratföreningen från Lidingö under lördagen med avspark kl.17:00 på Tunavallen!

IFK är inne i en tuff och samtidigt väldigt viktig period av seriespelet nu när man kliver in i omgång 8 av årets division 2 Södra Svealand. Det är i dagsläget en hög uppförsbacke att ta sig över för blåtopparna som befinner sig på negativ kvalplats i tabellen, men en seger under lördagen skulle göra stor skillnad. IFK förlorade senast borta mot United IK Nordic med 4-1 efter att vi vid flertalet tillfällen haft lägen att både kunnat tagit ledning och hitta en kvittering i matchen, men utan att man lyckas få dit bollen i mål.

Nu väntar IFK Lidingö på Vallen, ett Lidingö som spelat in 8 poäng på sina 7 spelade matcher och som senast kommer från en 2-0 seger hemma mot Värmbols FC. Vi kan förvänta oss en otroligt tuff match, men med en jäkla bra inställning och skärpa i avsluten går vi nu självklart för 3 poäng!

Missa inte heller att årets IFK-Golf går av stapeln under lördagsförmiddagen ute på Eskilstuna Golfklubb. En prestigefylld tävling med över 70 startande.

Entré:
Insläpp sker via ingången närmast ”Circle K” på Västeråsvägen.
Entréerna öppnar 16:00.

Vuxna: 100kr
Pensionärer och studerande: 80kr
Barn & Ungdomar upp till 16 år: Fri entré

Inte köpt säsongskort än? Passa på att gör det nu direkt via den här länken eller på plats på Tunavallen:
https://ifkeskilstuna.com/supporter/sasongskort/

Servering kommer finnas i samband med entrén.

Matchsponsorer är:
AOptik och Gimlä Bygg & Förvaltning AB

Speaker: Johan Englund

Bollkallar: IFK Eskilstunas P2013-lag.

Varmt välkommen till Tunavallen!