Kapten Hedström i fokus!

DSC_8904

Seniorlaget är i fulla förberedelser inför en tuff höstsäsong!

IFK:s seniorlag har nu varit igång med träningarna i en vecka och man har även hunnit avverkat en träningsmatch mot IK Viljan från Strängnäs. En match som IFK vann med 6-2 (6-0) och där man även lät en del U19-spelare samt två provspelare att få visa upp sig.

Under kommande vecka väntar fyra nya träningar samt en till träningsmatch, den här gången mot Eskilstuna Syrianska IF på onsdagskvällen innan vi på söndag, den 6:e augusti drar igång seriespelet igen då laget ska gästa Nacka FC på bortaplan.

Vi passade på att höra lite tankar från IFK:s lagkapten, Joel Hedström om vårsäsongen, hans egna prestationer samt tankarna inför hösten:

– Det har varit blandade känslor kring våren, det finns stunder där vi presterat magiskt och sedan finns det matcher där vi har presterat mindre bra och sett ut som ett helt annat lag. Jag tycker samtidigt att vi inte fått den utdelningen i matcher som vi har förtjänat. Sen är det är alltid svårt att sammanfatta sin egen prestation när man har höga krav på sig själv, men tycker min egna prestation har varit bättre än mina år tidigare i IFK. Men det finns alltid saker jag kan jobba på och förbättra.

Mot hösten nu tycker jag vi ska fortsätta göra det vi har gjort bra och försöka komma så högt i tabellen vi kan.

Vi tackar Joel för dom orden och ser fram emot en rolig och spännande höst!

(Foto av: Tommy LS)