Länsförsäkringar förlänger!

länsförsäkringar 2022

(På bild: Länsförsäkringars Johan Dahlin och IFK:s ordförande Roger Jansson)

Länsförsäkringar Södermanland förlänger UNGDOMSAVTALET med IFK!

Vi har glädjen att meddela att Länsförsäkringar Södermanland förlänger sitt Ungdomsavtal med oss i IFK Eskilstuna. Vi ser fram emot det fortsatta samarbetet och Länsförsäkringar är en viktig samarbetspartner för vårt fortsatta arbete med att forma framtidens IFK.

Länsförsäkringar Södermanland är ett kundägt, lokalt och självständigt bolag som arbetar för att öka sörmlänningars säkerhet och trygghet samt att medverka till ett hållbart liv. Ambitionen är att alltid ha de mest nöjda kunderna.

Länsförsäkringar är bank, försäkringsbolag och fastighetsförmedling och erbjuder produkter och tjänster inom områdena Betala, Spara, Låna, Försäkra samt Fastighetsförmedling.

Länsförsäkringar är kända för att vara bra att ha att göra med inom skadehantering och har hela sin skadeorganisation på plats i länet. Du som samlar dina försäkringar och ditt bankengagemang hos Länsförsäkringar har extra förmåner. Länsförsäkringar Södermanland finns i Nyköping, Eskilstuna, Katrineholm och Strängnäs.

Besök Länsförsäkringar Södermanland på Libergsgatan 10 i Eskilstuna och följ dom i deras sociala medier på Facebook och Instagram. Du kan även besöka deras webbsida:
https://www.lansforsakringar.se/sodermanland/privat/