Mohammed Wahap tillbaka i IFK Eskilstuna!

mohammed wahap 2021

Den offensiva 19åringen är åter tillbaka hos blåtopparna efter en sejour i Örebro SK:s U19-lag. Mohammed var bland annat med när IFK under 2019 tog steget upp från division 3 till 2 och det är nu extra roligt att välkomna honom tillbaka.

Tränare Andreas Fröjdfeldt säger så här om Mohammed:

Mohammed var 2019 inne på planen i 19 av 22 matcher och bidrog till vår serieseger. 2020 lämnade han för Örebro SK Fotbolls U19 och har där tagit fina steg. Han är nu tillbaka hos oss som en ännu mer mogen spelare och det i kombination med hans fart och teknik gör att vi får ännu fler hot i vår offensiv.


Vi passa på att ställa några frågor till Mohammed:

Vilken är moderklubben?

-Eskilstuna City FK.

Beskriv din karriär hittills?

När jag var 16 år gammal började jag spela seniorfotboll i Eskilstuna City och efter ett år där gick jag till IFK Eskilstuna där vi vann Division 3. 2020 spelade jag för Örebro SK och nu är jag tillbaka på hemmaplan.

Beskriv dig själv som spelare?

Jag är en snabb och teknisk forward med bra spelsinne.

Varför blev det nu IFK?

Jag har spelat för IFK Eskilstuna förut och sett hur de byggt upp laget inför i år och tror på hur IFK jobbar.

Dina förväntningar på säsongen?

IFK är ett etablerat division2-lag och jag tror att vi är med i toppstriden i år.

Vi tackar Mohammed för intervjun och önskar honom all lycka under 2021!