Ny tuff Södertäljeresa väntar!

IFK vs Värmbol V 2022-05-25 482

Under söndagen reser vi för tredje och sista gången i årets seriespel till Södertälje när vi nu denna gång gästar Syrianska FC på Södertälje Fotbollsarena med start kl.14:00!

Blåtopparna kommer inför söndagens bortamatch mot Syrianska stärkta med 2 raka och otroligt viktiga segrar hemma mot IFK Lidingö (3-2) och nu senast hemma mot Värmbols FC (2-1). Trots tunga och otroligt tråkiga skador på flertalet spelare i IFK-truppen lyckas man nu ändå ta viktiga poäng när det verkligen gäller, vilket visar både styrka och inställning i laget. Det är dock fortfarande otroligt mycket kvar att spela av årets division 2 Södra Svealand och det blir tuffare ju längre fram vi kommer.

Härnäst väntar nu alltså ett nytt Södertäljelag i form av Syrianska FC. Detta blir 3:e seriematchen på Södertälje Fotbollsarena i år och hittills har vi lyckats kamma hem 0 poäng där. IFK har alltid haft det svårt i Södertälje och vi kan verkligen räkna med en tuff match även nu. Hemmalaget Syrianska FC ligger i dagsläget 4 poäng före IFK i tabellen och de kommer senast från en förlust borta mot IFK Lidingö med 4-1. Vi kan med andra ord räkna med ett taggat hemmalag som är sugna på revansch.

Har du ingen möjlighet att ta dig till Södertälje och stötta laget på plats så kommer vi att försöka uppdatera från matchen via appen ”Min Fotboll”.

(Foto av: Tommy LS Andersson)