Oavgjort med mersmak mot Sleipner!

DSC_0567

IFK gästade IK Sleipner under fredagskvällen i en match som sluta 2-2 (0-0). IFK:s mål gjordes av Rwi Elias och Gian Mendez.

IFK hade på förhand en tuff uppgift framför sig när man gästa en av förhandsfavoriterna i serien, IK Sleipner.
Det var en första halvlek som slutade mållös, men där bägge lagen skapade målchanser. I den andra halvleken kom ledningsmålet från Sleipner i den 69:e minuten. IFK skulle kvittera i den 77:e minuten genom Rwi Elias som gjorde sitt första mål i den blåa tröjan. Dock skulle hemmalaget ta ledningen på nytt bara 2 minuter senare innan IFK kvittera i den 84:e minuten efter ett fantastiskt fint skott från Gian Mendez som gjorde sin debut i IFK efter att ha blivit inbytt i den 78:e minuten. IFK gjorde en bra match denna kväll och hade lägen för att även kunna få med sig alla poängen hem, men 2-2 och ändå ett rättvist resultat.

IFK kom till spel med P19-målvakten Ludvig Engström i målet som fick göra debut i division 2 denna kväll. Vi passade på att prata med Ludde efter matchen.

Din första seriematch med seniorlaget, hur va känslan inför matchen?
– Hade en bra känsla inför matchen, men självklart fanns det även nerver som satt i innan och i början av matchen, men sedan under matchens gång försvann det.

Hur ser du på din egna insats mot Sleipner och hur var upplevelsen?
– Jag känner att jag går ut med inställningen att göra det jag kan för att påverka matchbilden på ett så positivt sätt som möjligt och tycker själv att insatsen är bra, men självklart är det en omställning att gå från P19 till division 2.

Dina tankar om matchen i övrigt?
– Jag tycker lagets insats är bra och att laget fortsätter att hålla humöret uppe oavsett två underlägen.

Vi tackar Ludde för dom orden och önskar han ett fortsatt stort lycka till under säsongen!

(Foto av: Tommy LS)