Otroligt viktiga poäng står på spel!

Karlslunds IF FK - IFK Eskilstuna 2023

Ny bortamatch väntar när Blåtopparna gästar Örebrolaget Karlslunds IF FK under söndagen med start kl.14:00 på Karlslunds Arena.

Serien börjar allt mer att dra ihop sig och endast tre matcher återstår för IFK när man under söndagen gästar Karlslunds IF FK. Det är ett Karlslund som haft en riktigt tuff höst med många jämna matcher, men där man förlorat med uddamålet vid flertalet gånger. I dagsläget befinner sig hemmalaget på en jumboplats i tabellen och med den här matchen framför sig är det ett sista halmstrå för laget att försöka spela sig kvar i division 2 till kommande säsong.

För IFK:s del åkte man senast och gästade Rågsveds IF och fick med sig 1 poäng hem. Det var en match som IFK länge höll ledningen i, men där kvitteringen kom i den 81:a minuten. IFK hade även två riktigt bra lägen för segermål, men matchen slutade 1-1. Nu väntar alltså en otroligt viktig match för IFK som verkligen är i behov av alla poängen. Vi kan förvänta oss en riktig jämn drabbning där vi nu hoppas att Blåtopparna visar på en riktigt bra inställning och ett jäklar anamma.

Du som är prenumerant kan se matchen via ekuriren.se eller följ den via appen ”Min Fotboll”.
Vi kommer även försöka uppdatera från matchen via våran Facebook-sida.

(Foto av: Tommy LS)