P2013-laget gästade Tunavallen!

p2013 på tunavallen sep 21 2022

(På bild: Seniorer mot 2013-spelare i en tävling)

Under onsdagskvällens träningspass på Tunavallen fick seniorlaget finbesök från IFK:s P2013-lag!

Det var ett stort gäng lirare från IFK:s födda 2013-årslag som under onsdagen fick komma upp och träna tillsammans med klubbens seniorlag på Tunavallen. Detta kom till efter att flera av 2013-grabbarna under söndagen gjort ett jättebra jobb som bollkallar i den heta matchen som seniorlaget hade hemma mot Syrianska FC i söndagskväll. En match där bortalaget hade en supporterskara som bidrog till stundtals härlig stämning, men tyvärr även till mer negativ stämning på läktaren vilket gjorde att våra bollkallar fick en mindre rolig upplevelse.

Som tack för deras otroliga jobb under matchen bjöd seniorlaget upp laget till en gemensam träning på Tunavallen där det blev allt från tävlingar till matchspel tillsammans. Det blev mycket skratt och många glada spelare!

Härnäst väntar en viktig bortamatch för seniorlaget på söndag när vi gästar Katrineholm och Värmbols FC. Mer om den matchen kommer senare här på hemsidan. För IFK:s P2013-lag väntar både träningsmatch samt ett sammandrag under kommande helg.