Publikmatchen på Tunavallen med fri entré!

IFK Publikmatch 3-9_1200x628 web

Dags för publikmatchen på Tunavallen och vi gästas av kamratföreningen, tillika topplaget IFK Haninge med start kl.16:00 under söndagen.

Det är ett IFK Eskilstuna som nu har blandat och gett under de senaste omgångarna. Viktiga poäng står på spel för att rädda nytt kontrakt till nästa års seriespel och varje match är nu en final. Blåtopparna gjorde en fantastisk fin match borta mot Assyriska FF för två veckor sen, för att sedan i den senaste omgången förlora borta mot Mjölby AI FF.

Nu tar vi oss an en annan kamratförening och det är det förra detta division 1-laget IFK Haninge som i dagsläget befinner sig på en 4:e plats i tabellen, men med endast 2 poäng upp till serieledande Nyköpings BIS. Haninge har även förstärkt rejält under sommaren när nu den förre Hammarbyspelare Pa Dibba anslutit till truppen och är spelklar till dagens match. Dibba har under senaste åren spelat med Eyüpspor och Adana Demirspor i Turkiet, samt med Shanghai Shenxin och Shenzhen FC i Kina. Han tillhörde dock Bajen mellan 2016 och 2018, och stod då för 21 mål på 54 framträdanden.

Vi kan alltså förvänta oss en riktigt tuff match nu när IFK:s sponsorer bjuder på fri entré. Vi hoppas på många Blåtoppar på plats och vi ser fram emot en spännande fight.

Entré:
Insläpp sker via ingången närmast ”Circle K” på Västeråsvägen.
Entréerna öppnar 15:00 och det är helt gratis!

Servering med allt från grillade hamburgare, korv med bröd, kaffe, dricka och godis finnas i samband med entrén.

Matchsponsorer som bjuder på entrén är:
Handelsbanken, Biltjänsten Serrander Bil AB, ICA Kvantum Ekängen, Ladingen, LF Sörmland, TEAM Sportia, Adidas, Best Bemanning & Rekrytering, Klubb13, Coop Östra Torget Torshälla, Carlings Måleri AB, Tuna Trafik AB, Kvalitetsbygg AB, Krekolas Trafikskola AB, Volvo CE, Axel Barkman AB, Eskilstuna Logistik AB, Eskilstuna Energi & Miljö AB och Eskilstuna Kommunfastigheter AB.

Du kan som privatperson också stötta IFK genom att swisha in valfritt belopp på: 123 04 38 143.

Speaker: Johan Englund

Bollkallar: IFK Eskilstunas P13-lag.

Vi hoppas på en riktigt publikfest, varmt välkommen till Tunavallen!