Rekordår för IFK:s förenings kick-off!

DSC_1598

Under lördagen genomförde IFK sin stora förenings kick-off på Plaza Hotell i centrala Eskilstuna!

Från början hade vi över 70 anmälda ledare, men efter lite sena återbud på grund av sjukdom landa vi ändå tillslut på 64 deltagare på den årliga föreningskonferensen. Det är faktiskt rekord i antal deltagare, något som visar på att föreningen fortsätter växa och skapa intresse. Kick-offen anordnades, likt förra året, på Plaza Hotell och restaurang Vinäger.

Det var ett fullspäckat schema för deltagarna där ordförande Pierre Kubalski inledde dagen med att hälsa alla varmt välkomna och gick därefter igenom programmet för dagen. Styrelsen tog sen ordet och prata om föreningen i stort och hur läget ser ut just nu. Därefter intervjuade ordförande Kubalski Sebastian Larsson om hans karriär och där även deltagarna fick chansen att ställa frågor. A-lagsledarna tog sedan vid och prata om den kommande säsongen och hur träningsupplägget sett ut. Vi fick då också en bra genomgång från fystränaren Jesper Strid som prata om hur dom bygger upp och testar spelarna.

Eftermiddagen bestod av flera delar där styrelseledamoten Marcus Holmberg inledde och gick igenom delarna i Kvalitetsklubb, trygg fotboll och om matchvärdar. Se gärna mer info om Kvalitetsklubb via länken: https://aktiva.svenskfotboll.se/forening/kvalitetsklub

Sedan var det dags för klubbens Mentorsråd att ta över, där Sportchef Ungdom, Kenneth Huselius, prata om det reviderande policyarbete som pågår i klubben och där han lyfte upp om framtidens IFK-spelare. Efter detta gick mentorerna ut i sina respektive spelformsgrupper för att diskutera olika frågeställningar.

Vi fick sedan en dragning om klubbens flickfotboll och UEFA Playmakers från styrelseledamoten, tillika vice ordförande Annika Eriksson samt från ledaren Jenny Neimann. Resterande tid av dagen prata bland annat klubbens idrottskonsulent från RF-SISU Sörmland, Gabriel Larsson om LOK-stödet, folkbildning och utbildningar och klubbens kanslichef, Jaan Kuutmann gick igenom dom olika aktiviteterna som sker i klubben under året.

Vi passar på att tacka samtliga deltagare för en riktigt rolig dag! Här är bara några få citat från utvärdering efter konferensen:
”Fokus på samarbete och föreningskultur. Spelformer istället för ålder.”, ”Fortsätta arbeta framåt, tillsammans och med gemenskap.”, ”Kul att få lära känna fler ledare”.

(Foton av: Tommy LS)