Riktig sur förlust mot Sleipner!

DSC_3260

IFK förlorade fredagskvällens klassikermöte hemma mot IK Sleipner med 3-4 (0-1) efter att gästerna lyckats fått in segermålet i den 97:e matchminuten. Målskyttar för IFK blev Eldin Lugonja 2 och Joel Hedström.

IFK kom till matchen med några tunga avbräck i Simon Lundevall, Mohammed Wahap och Robin Norlin som samtliga saknades. Trots detta gör Blåtopparna en bra match mot topplaget IK Sleipner under den här kvällen. Gästerna tar dock ledningen i den 23:e minuten, ett resultat som står sig halvleken ut.

I den andra halvan utökar gästerna till 0-2 i den 50:e minuten. IFK skulle sedan reducera via ett kanonskott från Joel Hedström till 1-2, men Sleipner gav direkt svar på tal och hade 2 minuter senare även gjort 1-3.
Hemmalaget kastar om lite i laget och göra några byten vilket man får effekt på, för i den 76:e minuten reducerar IFK pånytt efter mål via Eldin Lugonja. IFK trycker sedan på för en kvittering och den skulle sedan komma i matchens 92:a minut efter att Emil Fritzell fått fram bollen till en fristående Lugonja som säkert sätter dit 3-3. Ett resultat som var rättvist sett till matchbilden, men Sleipner ville annat och skulle få en chans till i matchens slutskede efter ett inlägg i den 97:e minuten som man lyckas trycka dit. Riktigt surt för Blåtopparna som var väl värda åtminstone 1 poäng i den här matchen.

Vi tar med oss den fina prestationen och gnuggar vidare under veckan inför nästa helgs match när vi ska gästa FoC Farsta FF borta på Farsta IP under kommande lördag, den 20 maj med start kl.16:00. En match vi verkligen behöver ta poäng i för att inte hamna i den nedre regionen av tabellen. Mer inför den matchen kommer under veckan.

(Foto av: Tommy LS)