Robin Norlin förlänger!

DSC_2282

Ytterbacken Robin Norlin förlänger sitt avtal med IFK över säsongen 2024!

Det står nu klart att den energifyllda ytterbacken Robin Norlin, 27, spelare vidare hos Blåtopparna även under den kommande säsongen. Robin anslöt från Skiljebo SK inför säsongen 2023 och går således in i sin andra säsong med IFK, något vi inom klubben är riktigt glada över.

Tränare Andersson säger så här om Robin:
-Skön kille som vill träna hårt, alltid ett leende på läpparna. En typisk IFK:are och blir mycket viktig med sin rutin och ledaregenskaper.

Vi ställde även några frågor till Robin:

Kul o vi får behålla dig i IFK, vad säger du själv om förlängningen?
– Tack, ska bli riktigt kul o köra på. Kände under hösten och hur vi avslutade säsongen vad IFK är och hur mycket föreningen berör, ett starkt IFK behövs och känns meningsfullt att köra på och försöka bidra till det.

Ni har varit igång o tränat i 2 veckor nu, fått någon uppfattning av den nya ledarstaben?
– Den nya ledarstaben känns väldigt komplett. Fyra grabbar som alla bidrar med något eget och framförallt ställer väldigt höga krav.

Dina tankar om den kommande säsongen?
– Alltid lite oklart den här tiden på året hur truppen formar sig, men vi kommer se ett skifte med några nya lovande grabbar från egna led som kommer skapa en bra mix med oss äldre. Lite spets på detta så blir det riktigt bra. Klart är att vi ska vinna fotbollsmatcher och inte be om ursäkt för det.

Vi tackar Robin för de och önskar han all lycka under den kommande säsongen!

(Foto av: Tommy LS)