Robin Twine klar för IFK Eskilstuna!

Robin Twine 2021 2

Den 24årige försvarsspelaren är IFK:s senaste nyförvärv och han ansluter närmast från Kungsörs BK.


Tränare Andreas Fröjdfeldt säger så här om Robin:

-Robin har vi tidigare säsonger varit intresserade av och det är nu roligt att det att blir av denna gång. Robin var tidigt uppe som senior i Kungsör och han har samlat på sig bra med erfarenheter. I det sättet vi kommer att spela på så finns det flera roller som Robin behärskar och det kommer vi att ha stor nytta utav. Han är duktig på att läsa spelet defensivt och har fysik och passningsspel som kommer att bidra till vår offensiv.

Vi passa på att ställa några frågor till Robin:

Vilken är moderklubben?

-Kungsörs BK.

Beskriv din karriär hittills?

-Började min karriär i Kungsör BK och har spelat där i nästan hela min karriär. Jag spelade ett år i MDFF Köping när jag var 19 och ett i Eskilstuna City när jag var 22. Sen blev det några år med KBK igen innan jag hamnade i IFK.

Beskriv dig själv som spelare?

-Kan spela på flera positioner, bra högerfot och passningsspelare men framförallt en lagspelare.

Varför blev det nu IFK?

-Har haft en bra dialog med Fröjden sen i höstas och jag tror deras spelstil kommer passa mig. Jag har hört mycket bra om IFK genom åren och fått ett bra intryck av klubben och spelarna. Det kändes rätt för min utveckling och är glad att få vara här.

Dina förväntningar på säsongen?

Har höga förväntningar på mig själv och vill spela så mycket som möjligt i en förhoppningsvis dubbelserie. Jag tror på oss som lag och absolut en placering på övre halvan.

Vi hälsar Robin varmt välkommen till IFK Eskilstuna och önskar honom all lycka under 2021!