Sebastian & Svante Larsson gästade IFK!

seb svante ledaravslutning 2021

Celebert besök på IFK:s ledaravslutning när Svante & Sebastian Larsson gästade IFK:arna på Munktell Science Park!

Under onsdagskvällen arrangerade IFK Eskilstuna en ledaravslutning för klubbens alla barn och ungdomsledare samt seniorspelarna i klubben inne på Munktell Science Park. IFK hade bjudit in den IFK Eskilstuna-fostrade landslags- och Premier League-meriterade stjärnspelaren Sebastian Larsson tillsammans med hans pappa Svante Larsson som under cirka 1.5 timme pratade om Sebastians karriär och bland annat om vägen från IFK Eskilstuna till Arsenal.
Det blev en väldigt uppskattad kväll där vi här nedan plockat ut ett axplock av alla dom frågor som Sebastian fick under kvällen:

Kan du beskriva en bra ungdomsledare?

– Att se till att alla blir sedda och delaktiga, oavsett vilken nivå man spelar på.

Bästa domaren du haft?

– Howard Webb är den klart bästa. Alltid lugn och får spelarna att bli lugna.
I Sverige skulle jag säga Glenn Nyberg.

Största lyckan i karriären?

– Det var att slå ut Italien borta i VM-kvalet.

Hur mycket tränar du?

– Ligger ett snitt på cirka 6 gånger i veckan. Sen varierar passen såklart beroende på när man har match.

När spelar du i IFK?

– Inte just nu.

För ledarna och seniorspelarna som deltog fortsatte sedan kvällen med middag och Champions League-fotboll hos vår sponsor O’Learys.

IFK Eskilstuna vill passa på att tacka Svante & Sebastian Larsson för en trevlig kväll med roliga och intressanta berättelser, ett stort tack till Lennart Lind som var kvällens konferencier, tack till O’Learys för den goda maten samt ett stort tack till alla våra ledare och seniorspelare i klubben för en kanonkväll! Här nedan följer några bilder från kvällen.